Cum comand

Salut,
am creat aceasta pagină cu scopul de a te sprijini în plasarea unei cereri de oferte pe site-ul nostru.
Procesul de comandă în magazinul nostru online este simplu și necesită doar câțiva pași:

La accesarea categoriile de produse atât de pe prima pagina cât și din pagina Magazin vei vedea produsele disponibile din categoria selectată.
Spre exemplu dacă navighezi în categoria Freze vei vedea lista produselor disponibile cu poze puse la dispozitie de producator, titlu și un buton “citește mai mult”.

Prin actionarea butonului “citește mai mult” vei ajunge la pagina de produs unde vei avea în prima parte a pagini optiunea de vizualizare mărită a pozei și informatii suplimentare despre produs. Încarcarea produsului poate dura mai mult în functie de numărul de modele disponibile, te rugam să ai rabdare.

 

 

În partea a doua a pagini vei vedea o listă a tuturor modelelor disponibile în funcție de caracteristicile tehnice aferente și butonul de “adaugă în comandă”. Aici ai posibilitatea de a căuta un model prin aplicarea de filtre interactive sau căutare dupa cuvinte cheie / cod produs.

 

Prin acționarea butonului aferent modelul de produs din lista respectivă produsul va fi adăugat în lista de comandă. După adăugarea produselor dorite vei vedea în antentul site-ului o iconiță specifică listei, sau în meniul din antet (pe fundal albastru) vei avea intrarea “Comanda mea”.

La click pe una dintre acestea acestea vei ajunde în pagina de comandă unde vei avea opțiunea de revizuire a produselor adăugare în lista întocmai unui coș de cumpărături stndard.

 

 

Aici ai posibilitatea ștergerii din listă a unor produse sau definirea cantității dorite. După folosirea acestor opțiuni trebuie să acționezi butonul de “Actualizare listă”.

În a doua parte a paginii vei vedea un formular de contact unde trebuie sa completezi datele tale de contact. Noi vom primi comanda ta și vom raspunde cu oferta de preț la datele de contact definite în acest formular, deci te rugăm să le verifici cu atenție.

 

Imediat sub acest formular vei vedea mesajul de confirmare a trimiterii cu success / mesajele de eroare aferente cererii de ofertă plasate.

 

 

Îți mulțumim că ai ales să comanzi de la noi!

Echipa SellCom Tools