Despre Noi

De ce noi

Caracteristicile principale care ne definesc sunt promptitudinea și profesionalismul.

Principalele avantaje pe care le putem oferii sunt termene de livrare scurte, modalități de plată avantajoase și prețuri echilibrate.

Dispunem de logistica necesară pentru o colaborare cât mai flexibilă și eficientă în ceea ce privește livrarea cât mai rapidă a produselor.

Clienţii noştrii sunt utilizatori finali din industria de prelucrare a metalului, lemnului: construcţii şi reparaţii nave şi aeronave, construcţii şi reparaţii vagoane călători şi marfă, construcţii şi reparaţii mijloace de transport auto (autobuze, automobile), construcţii civile pe structură metalică şi beton, fabrici de mobilă. 

Toți clienții firmei beneficiază de consultanță tehnică de specialitate, produse și servicii de calitate, oferite de o echipă pregătită să răspundă cu profesionalism oricăror tipuri de solicitări, la sediile din Cluj Napoca sau București

Sellcom vă pune la dispoziție o gamă variată de scule și unelte pentru prelucrări prin așchiere. Avem în stoc peste 7000 de produse de înaltă calitate ușor accesibile pentru achiziționare prin intermediul magazinului nostru online.

Certificat ISO 9001 pentru asigurarea calității produselor noastre.

Transport gratuit

Oferim transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 de lei. Livrăm oriunde în țară, rapid și sigur.

Calitate Germană

Certificat ISO 9001 pentru asigurarea calității produselor noastre. Raport excelent calitate-preț.

Suport Online

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări pentru a putea achiziționa rapid și ușor produsele dorite.