Despre Noi

Caracteristicile principale care ne definesc sunt promptitudinea si profesionalismul.

Principalele avantaje pe care le putem oferii sunt termene de livrare scurte, modalități de plată avantajoase și prețuri echilibrate.

Dispunem de logistică necesară pentru o colaborare cat mai flexibilă și eficientă în ceea ce privește livrarea cât mai rapidă a produselor.

Clienţii noştrii sunt utilizatori finali din industria de prelucrare a metalului, lemnului: construcţii şi reparaţii nave şi aeronave, construcţii şi reparaţii vagoane călători şi marfă, construcţii şi reparaţii mijloace de transport auto (autobuze, automobile), construcţii civile pe structură metalică şi beton, fabrici de mobilă .

Toți clienții firmei beneficiază de consultanță tehnică de specialitate, produse și servicii de calitate, oferite de o echipă pregătită să răspundă cu profesionalism oricăror tipuri de solicitări, la sediile din Cluj Napoca sau București

Sellcom va pune la dispozitie o gama variata de scule si unelte pentru prelucrari prin aschiere. Avem in stoc peste 7000 de produse de inalta calitate usor accesibile pentru achizitionare prin intermediul magazinului nostru online.

Certificat ISO 9001 pentru asigurarea calitatii produselor noastre.

Dece Noi

Transport Gratuit

Oferim transport gratuit pentru comenzi de peste 500 de lei. Livram oriunde in tara, rapid si sigur.

Calitate Germana

Certificat ISO 9001 pentru asigurarea calitatii produselor noastre. Raport excelent calitate-pret.

Suport Online

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari pentru a putea achizitiona rapid si usor produsele dorite.
You've just added this product to the cart:

Call Now ButtonCere Oferta Personalizata